+36 70 944 0690 / info@sajatfotosajandek.hu

Üdvözlünk webáruházunkban!


Ha szeretnél valakit meglepni egy egyedi ajándékkal, akkor jó helyen jársz. Hogy ez elkészüljön, szeretnénk néhány fontos információval segíteni. Áruházunkban található termékek olyan alapanyagok, amikre az általad küldött fotó vagy felirat fog kerülni. Kivéve a "Kiegészítő termékek" menüpontot, ahol olyan termékeket találsz, amikkel nincs más teendő, csak a kosárba rakni, ha meg szeretnéd vásárolni.

Az általad készített fotót és/vagy feliratot a termék kiválasztásánál fel tudod tölteni vagy küldd el nekünk az info@sajatfotosajandek.hu  email címre. Mi elkészítjük a tervet az általad kiválasztott termékre, elküldjük neked és miután jóváhagytad, elkészítjük a megrendelt terméket. A jóváhagyásra az is vonatkozik, hogy leellenőrzöd az esetleges szövegbeli hibákat,mert a jóváhagyásod után reklamációt nem tudunk elfogadni.

Jelenleg a termékek még feltöltés alatt állnak. Szíves türelmedet kérjük ezzel kapcsolatban. Ha van elképzelésed olyan termékről, amit nem találsz nálunk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.  
Ha kérdésed van, szívesen állunk rendelkezésedre akár telefonon akár emailben.
Segíthetünk valamiben?

E-mail: info@sajatfotosajandek.hu

Kiemelt termékek

Raktáron
Textil, 2 rétegű
1 390 Ft
Raktáron
Piros hátoldal
990 Ft
Raktáron
Kiváló minőségű lenvászon piros fűzővel
1 990 Ft
Raktáron
Karácsonyfa dísz
990 Ft