+36 70 944 0690 / info@sajatfotosajandek.hu

Általános szerződési feltételek (vásárlási feltételek)


Kérjük figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, így online adásvételi szerződés jön létre a webáruház üzemeltetője és vásárlója között. A megkötött szerződés magatartási kódexre nem utal. A webáruházban történő megrendelés rögzítéséhez szükséges adatok megadása önkéntesen történik.

ÜZEMELTETŐI, TÁRHELY SZOLGÁLTATÓI - ELADÓI ADATOK

Cégnév: Bus Lívia  ev.
Cím, székhely: 2131, Göd, Kossuth tér 2. 
Adószám: 69197833-1-33
Szerződés nyelve: Magyar
Webáruház/weboldal domain: sajatfotosajandek.hu 
Elektronikus elérhetőség: info@sajatfotosajandek.hu
Telefonos elérhetőség, panasz kezelés: +3670 944 0690
Tárhely szolgálató: shopstart.hu

A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATA, ÁRURENDELÉS, MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

A webáruházban ajándék-és használati tárgyak megvásárlására van lehetőség, olyan formában hogy a Vásárló megrendeli az adott tárgyat; a fényképet vagy feliratot feltölti a termék adatlapján vagy elküldi a megadott email címre. A Szolgáltató megszerkeszti és elkészíti az adott ajándék tárgyat.
A webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. A felek közötti szerződés a megrendelés megerősítésével jön létre. A Felek között az így, magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.
A Szolgáltató a hibásan vagy nem megfelelően megküldött megrendelésért felelősséget nem vállal. A megrendelés érvényes és a Megrendelőre nézve kötelező érvényű és erejű megrendelésnek minősül. Hibás megrendelésének módosítását a Vásárló kérheti az info@sajatfotosajandek.hu email címen vagy következmények nélkül jogosult lemondani .

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA, TELJESÍTÉSI IDŐ 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig. A megrendelés leadására a megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a webáruház munkaidőn kívül is üzemel. Amennyiben a megrendelés leadása munkaidőn kívül történik, akkor a feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik meg.
A megrendelt tárgy maximum 5 munkanapon belül készül el. 

ÁRAK, FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak. A weboldalról megrendelhető termékek árai változásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítást a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
A fizetés az alábbi módokon lehetséges:
Utánvét: Kiszállításkor a megrendelés ellenértéke a szállítónak készpénzben vagy bankkártyával fizetendő, a számlát a Szolgáltató a Vevő részére e-mailben küldi el.
Átutalás előre: A Szolgáltató a Vásárlónak a megrendelés visszaigazolását követően díjbekérőt állít ki és ezt megküldi a Vevőnek e-mailben, amelynek Vevő három (3) napon belüli kiegyenlítésére köteles. A számlában meghatározott ellenérték a számlán feltüntetett bankszámlán történő jóváírást követő 3 munkanapon belül a Szolgáltató köteles a termék kiszállítására, ha a termékhez való alapanyag raktárkészleten van. 
Bankkártyás fizetés: egyenlőre nem lehetséges, de dolgozunk rajta...
Személyes átvétel: vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket Gödön személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem számolunk fel, a csomag ellenértékének a kifizetése a helyszínen készpénzben vagy előre utalással lehetséges.
A szállítási és csomagolási költség házhoz szállítás esetén 1990 Ft, csomagautomatába küldés esetén 1290 Ft, 12 000 Ft felett pedig díjtalan.

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: Shopmasters-Informatika Kft.

Altalános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!